Discover

Discover

discover beeld

Hey! Ben jij er al achter gekomen wat je wil? Weet je waar jij echt goed in bent en hoe je die talenten handig inzet om te bereiken wat je wil? 

Heb je hier weleens over nagedacht of maken deze vragen je nieuwsgierig? Dan hebben wij van Het Levenshuis Dordt een supergave training voor je! In vier Discover-sessies ontdek je de 7 keys van succesvolle jongeren en helpen we je op weg om jouw doelen ook echt te bereiken!

Geen ellenlang theoretisch geleuter, maar vooral zelf en met elkaar ervaren.
Bokshandschoenen en elastiek zullen nooit meer hetzelfde voor je zijn… 😉 O, en na deze training is het maken van een POP of reflectieverslag een eitje! Handig toch?

Kosten:
Je betaalt een eigen bijdrage van 25 euro. 

Data:
In het najaar 2023 start er weer een nieuwe ronde.

Contact:
Heb je vragen? Bel, app of mail ons:

Sandra Doeze Jager
sandra@hetlevenshuis.nl
06-10364009

Aryanne Kolsters
aryanne@hetlevenshuis.nl
06-3819799

Aanmelden

Achtergrondinfo

Speciaal voor jongeren van 16 jaar en ouder biedt Het Levenshuis Dordt een inspirerende training om hen op weg te helpen op hun levenspad. Een bruikbare basis voor hun persoonlijke ontwikkeling en een springplank voor bijvoorbeeld studiekeuze en carrièrefocus.

Discoversessies
Vanuit de wereld van ontwikkelingspsychologie en de verhalen uit de Bijbel ervaren en beleven de jongeren in vier Discover-sessies hoe ze aan het roer kunnen staan van hun levenspad. Ze ontdekken hoe hun persoonlijkheid in elkaar zit en over welke unieke sterke punten ze individueel beschikken. Dit legt een basis voor hun zelfkennis en helpt hen in het stellen van doelen die zij belangrijk vinden. Ze ontvangen zogenaamde ‘tools en keys’ om die doelen ook daadwerkelijk te behalen. Een kickstart van hun persoonlijk leiderschap!

Kosten:
Omdat Het Levenshuis Dordt wordt gesubsidieerd door diverse fondsen, betalen de jongeren alleen een eigen bijdrage van 25 euro. We willen zo de jongeren extra stimuleren deze kans te grijpen!

Contact:
Heb je vragen? Bel of mail ons gerust:

Sandra Doeze Jager
sandra@hetlevenshuis.nl / 06-10364009

Aryanne Kolsters
aryanne@hetlevenshuis.nl / 06-38197993

Een springplank voor bijvoorbeeld studiekeuze en carrièrefocus.